Droomduiding

Klaudia Groep 8

 

Klaudia groep 8
 
Ik heb een prachtige droom gehad voordat mijn oma stierf.
Ik lag in bed en toen kwam mijn oma naast mij zitten en toen viel ze plotseling op de grond.
Ik denk dat ze mij wilde laten zien dat ze heel ziek was. Ik kon niemand roepen, want de ramen en deuren zaten dicht.
Toen ging ze dood voor mijn ogen. Toen kwam mijn opa de kamer binnen stormen, maar ze was al dood. Ze kwam in een blauwe jurk tevoorschijn en zei: Alles komt goed!.
En wat raar was: ze is in een blauwe jurk begraven.
Klaudia groep 8
 
 
 
Wat is dat fijn voor jou dat je nog zon goede herinnering aan har hebt en wat een mooie band hebben jullie!!!
Als je in je bed ligt dan is dat een teken dat je helemaal bij jezelf bent. Het is rustig en je bent helemaal ontspannen.
Dan verschijnt oma en komt naast je zitten. Dat geeft inderdaad aan dat ze jou iets wil tonen, dat ze iets wil mededelen. Ze valt van het bed op de grond. Oma heeft geen macht meer over haar leven. Het geeft ook aan dat er problemen zijn ontstaan. Dit sluit aan bij het gegeven dat voor het overgaan van deze wereld naar de andere geestelijke wereld, oma problemen en moeilijkheden heeft.
Jij denkt dat ze je wilde laten weten dat ze heek ziek is, je hebt hier helemaal gelijk in, dat heb je uitstekend aangevoeld Klaudia!
Je kunt niemand roepen dat wil zeggen je weet dat het zo is en voelt je heel machteloos. Je zou graag om hulp roepen maar dat kan niet De ramen en deuren zijn dicht, je weet dat er geen ontkomen aan is, ook al vind je dat heel vervelend.
Dan gaat oma dood. Je ziet het allemaal gebeuren en denkt dat je haar kwijt bent. Dan pas komt opa. Waarschijnlijk bemerkt opa pas te laat dat jij zoveel om oma geeft. Jij hebt misschien al veel eerder dan opa door dat er niets te doen is en dat hulp toch te laat komt.
Je ziet dan echter dat oma misschien wel lichamelijk dood is, naar die andere wereld is overgegaan, maar voor jou leeft ze nog. Je hebt nog contact met haar. Je weet dat als het nodig is dat je dan hulp van haar kunt krijgen.
Ze heeft een blauwe jurk aan. Haar jurk staat voor omas helpende en bemoederende zijde. Die is blauw dat wil zeggen dat haar wens in vervulling is gegaan. Ze is dan wel overgegaan, overleden, maar ze heeft toch nog contact met jou. Ook al is ze er niet meer in haar lichaam, ze heeft jou laten weten dat ze er nog wel degelijk is. Ook dat ze het in die andere wereld goed heeft, ze zegt het letterlijk als ze terug komt.
Het was haar wens dat jij Klaudia dit weet en hier overtuigd van moet zijn. Jij weet voor de rest van de familie dat ze overgaat maar ook dat ze nog contact met de mensen en in het bijzonder met jou blijft houden. Grappige is ook dat jij een letterlijk bewijs hiervoor krijgt: begraven worden in een blauwe jurk!!
Een beter bewijs is er niet dat ze het zo wilde.
 
Mocht je haar missen of nodig hebben, denk dan even aan deze droom en zei dat alles goed is. Steek een kaarsje voor haar aan, dan is het contact nog sterker.
Veel liefde van oma toegewenst
Janne Geraets
 

 

 

Copyright Copyright 1997- 2008 Drs. Janne Geraets Drs. Janne Geraets

     naar droomduiding kinderen   naar slaapproblemen     naar dromen      naar Senzar.nl